Електронска контрола

Електричен прекинувач

3 вшмукувачки брзини

Интензивен начин на вшмукување

Автоматско исклучување

2 LED ламби

3 Алумуниумски филтери за маснотии

Пречник на одводот: Ø 150 mm

Неповратен вентил

Максимална вшмукувачка моќ во слободен режим: 800 m3/h

Моќ на моторот: 275 W

Бучава: 69 dB(A)

Брзина I II III IV Интензивна
Вшмукувачка моќ [m3/h]: 304 395 535 789
Бучава [dB(A)]: 54 58 65 71
Tip aspiratora

Ѕиден

Usisna aspiratora

800

Sirina aspiratora

110

Boja

Inox

Proizvodaci

Smeg