Садопер со можност за порамнето вградување (дебелина 1 mm)

Бордура ширина 1 mm

Раб кој спречува прелевање

Пречник на заоблени агли на секое корито: 15 mm

Димензии на лево корито: 340 x 400 x 200 mm

Димензии на десно корито: 180 x 340 x 156 mm

Ротирачко четвртасто тркало за управување со одвод

Одвод на лева страна

Припремен отвор за славина

Се испорачува со: одвод, прелив, жабици за монтажа, сифон со приклучок на машина за миење на садови и автоматски подигнувач на сито во одвод

 

Tip ivice

Рамно вградување

Strana sudopere

Лева

Boja

Inox

Broj korita sudopere

1,5

Dubina sudopere

20

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

80

Proizvodaci

Smeg