Антибактериска

Произведен од композитен гранит со засилена отпорност на гребење

Бордура ширина 10 mm

Лево корито:

Пречник на заоблените агли на коритото: 80 mm

Димензии на корито: 420 x 320 x 210 mm

Десно корито:

Пречник на заоблените агли на коритото: 50 mm

Димензии на корито: 150 x 340 x 168 mm

Припремен отвор за славина

Реверзибилен

Се испорачува со: цедилка, прелив, жабици за монтажа и сифон со приклучок за машина за миење на садови

Tip ivice

Standardna

Boja

Бела

Broj korita sudopere

1,5

Dubina sudopere

21

Materijal sudopere

Композитен гранит

Sirina korpusa sudopera

60

Proizvodaci

Smeg