Завршна обработка: бакарна

Туш глава на извлекување со избор измеѓу две опции на млаз: туш и jet.

Флексибилен челик прекриен со најлон.

Кертриџи за заштеда на вода и енергија.

Aerator.

 

Slavina

Со туш глава

Boja

Бакарна

Proizvodaci

Smeg