Програми /Функции
Број на зони за готвење: 4

Управување
Начин на подесување: Контролни рачки
Декоративни детали: Месинг

Зони за готвење
Напред лево – 2000W – Ø 148 mm
Назад лево – 1200 W – Ø 144-214 mm
Напред десно – 2400 W – Ø 148 mm
Назад десно – 1200 W – Ø 120-180 mm

Технички карактеристики
Електрични индикатори
Индикатор за најмал пречник на зоната за готвење
Автоматско исклучување во случај на прегревање
Индикатор за преостаната топлина

Прибор
Гребалка

Приклучување на напон
Монофазен приклучок (V): 220-240 V
Трофазен приклучок (V): 380-415 V
Приклучна моќ (W): 6800 W
Осигурувач (A): 30 A
Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Težina 11,5 kg
Dimenzii 57,5 × 66,5 × 13 cm
Boja

Крем, Крем & месинг

Brand

Smeg

Broj kuvajucih mesta

4

Estetika smeg

Cortina

Proizvodaci

Smeg

Sirina ploce

60

Tip ploce za kuvanje

Инфрацрвена плоча