Програми /Функции
Број на зони за готвење: 4
Број на нивоа на моќ за готвење: 6

Управување
Начин на подесување : Kонтролни рачки
Декоративни детали: Mesing

Зони за готвење
Напред лево – 2000W – Ø 148 mm
Назад лево – 1200 W – Ø 144-214 mm
Напред десно – 2400 W – Ø 148 mm
Назад десно – 1200 W – Ø 120-180 mm

Технички карактеристики
Електрични индикатори
Индикатор за најмал пречник на зоната за готвење
Автоматско исклучување во случај на прегревање
Индикатор за преостаната топлина

Прибор
Гребалка

Приклучување на напон
Монофазен приклучок (V): 220-240 V
Трофазен приклучок (V): 380-415 V
Приклучна моќ (W): 6800 W
Осигурач (A): 30 A
Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Težina 11,5 kg
Dimenzii 57,5 × 66,5 × 13 cm
Boja

Антрацит, Антрацит & месинг

Brand

Smeg

Broj kuvajucih mesta

4

Estetika smeg

Cortina

Proizvodaci

Smeg

Sirina ploce

60

Tip ploce za kuvanje

Инфрацрвена плоча