Дизајн

Inox боја

Носачи на садови од лиено железо

Начин на подесување: Kонтролни рачки

Автоматско вклучување

Горилници:

Лев – ултра брз: 4000 W

Преден централен – мал горилник: 1050 W

Заден централен – мал горилник: 1050 W

Десен – експрес: 2600 W

Сигурносни вентили

Ракување од предна страна

Рачки:Сребрена боја

Напон (V): 220-240 V

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Boja

Inox

Brand

Smeg

Broj kuvajucih mesta

4

Estetika smeg

Classic

Proizvodaci

Smeg

Sirina ploce

60

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча