Дизајн
Црна боја,стакло

Програми /Функции
Број на зони за готвење: 4
Број на зони за готвење на плин: 2
Број на индукциски зони за готвење: 2
Број на зони за готвење со booster-и: 2
Број на флексибилни зони: 1
Број на нивоа за моќ на готвење: 9
Прекинувач за палење и гасење
Начин на подесување: Контролни рачки,лизгач

Опции
Загревање под точката на вриење
Автоматска функција за одржување на јадењата топли
Можност за загревање на ниска температура
Електронски програмски часовник со функции за исклучување и потсетување: 2
Временски тајмер: 1
Звучен аларм за крај на готвењето
Индикатор за преостанато време
Заклучување на командите заради спречување неправилна работа
Брзо бирање на нивоата за готвење

Горилнициi
Преден централен – Гас – мал горилник: 1100 W
Заден централен – Гас – ултра брз: 3300 W
Централна предна – мултизона – 2100 W – со booster 3600 W – 18.0×23.0 cm
Централна задна – мултизона – 2100 W – со booster 3600 W – 18.0×23.0 cm

Прибор
Гребалка: 1

Приклучување на напон
Монофазен приклучок (V): 220-240 V
Приклучна моќ (W): 3700 W
Осигурувач(A): 16 A
Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Tip ivice

Standardna

Tip ploce za kuvanje

Комбинирана

Broj kuvajucih mesta

4

Sirina ploce

75

Boja

Бакарна, Црна

Estetika smeg

Classic

Proizvodaci

Smeg