Smeg SF4101MS1вградна микробранова со грил,зафатнина40 l

Програми /Функции
Број на функции: 4
Останати функции: ECO светло,брз старт

Ракување со рерната
Дисплеј: Голем LCD екран
Контролни рачки

Опции
Опции за подесување на време: Одложен старт и автоматско подесување за крај на печењето
Звучен аларм за крај на печењето
Временски тајмер
Опција за печење со помала ангажирана ел.моќ енергија
Заклучување на командите заради спречување неправилна работа
Минимална температура: 50 °C
Максимална температура: 250 °C

Технички карактеристики
Материјал на внатрешноста: Ever clean емајл
Нето зафатнина на внатрешноста на рерната: 40 l.
Бруто зафатнина на рерната: 50 lit.
Број на нивоа на печење: 3
Тип на носачи на преградите: Метални шини
Број на светилки: 1
Тип на светилки: Халогени
Моќ на светилките: 40 W
Светилките се уклучуваат со отварање на вратата на рерната
Внатрешноста на вратата на рерната потполно од стакло
Грејачите се исклучуваат со отварање на вратата
Систем на ладење на рерната: со тангенцијален вентилатор

Прибор со кој се испорачува рерната
Решетка со одбојник: 1 парче

Приклучување на напон
Напон (V): 220-240 V
Приклучна моќ (W): 3300 W
Осигурувач (A): 15 A
Фрекфенција на напон (Hz): 50 Hz

Smeg SF4101MS1

Tip rerne

Микробранова

Konstrukcija rerne

Компактна рерна 60 x 45

Vrsta rerne

Електрична рерна

Dizajn rerne

Модерен

Boja

Stopsol

Estetika smeg

Linea

Proizvodaci

Smeg

Type mw

Вградна