Програми /Функции
Број на функции: 8
Начин на печење: Термовентилационо

Опции
Опции за подесување на времето: Автоматско подесување за крај на печењето
Звучен аларм за крај на печењето
Временски тајмер
Минимална температура: 50 °C
Максимална температура: 250 °C

Технички карактеристики
Материјал на внатрешноста: Ever clean емајл
Нето зафатнина на внатрешноста на рерната: 70 l.
Бруто зафатнина на рерната: 79 l.
Број на нивоа на печење: 5
Тип на носачи на преградите: Метални шини
Број на светилки: 2
Тип на светилки: Халогени
Моќ на светилките: 40 W
Внатрешноста на вратата на рерната потполно од стакло
Можно е вадење на внатрешниот дел на вратат на рерната
Систем на ладење на рерната: со тангенцијален вентилатор

Прибор со кој се испорачува рерната
Решетка: 1 парче
Решетка со одбојник: 1 парче
Длабок емајлиран плех (40 mm): 1 парче

Приклучување на напон
Напон (V): 220-240 V
Приклучна моќ (W): 3000 W
Осигурувач (A): 13 A
Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Tip rerne

Термовентилирачка

Vrsta rerne

Електрична рерна

Konstrukcija rerne

Стандардна 60 x 60

Boja

Матирана, Црна

Dizajn rerne

Retro

Estetika smeg

Victoria

Proizvodaci

Smeg