Програми /Функции
Број на функции: 9
Функции на самочистење на рерната: Пиролиза / Пиролиза eco
Број на автоматски програми на печење: 20
Останати функции: Количинско одмрзнување, Временско одмрзнување, Ферментација, Šabat

Ракување со рерната
Дисплеј: LCD
Контролни рачки,осветлување

Опции
Опции за подесување на време: Одложен старт и автоматско подесување за крај на печењето
Звучен аларм за крај на печењето
Временски тајмер
Опција за печење со помала ангажирана ел.моќ енергија
Заклучување на командите заради спречување неправилна работа
Минимална температура: 30 °C
Максимална температура: 280 °C

Технички карактеристики
Материјал на внатрешноста: Ever clean емајл
Нето зафатнина на внатрешноста на рерната: 70 l.
Бруто зафатнина на рерната: 79 l.
Број на нивоа на печење: 5
Тип на носачи на преградите: Метални шини
Кровен капак
Број на светилки: 2
Тип на светилки: Халогени
Моќ на светилките: 40 W
Светилките се уклучуваат со отварање на вратата на рерната
Внатрешноста на вратата на рерната потполно од стакло
Можност за вадење на внатрешниот дел на вратата на рерната
Грејачите се исклучуваат со отварање на вратата
Систем на ладење на рерната: со тангенцијален вентилатор
Врата на рерната: Ладна врата
Вратата се заклучува за време на пиролизата

Прибор со кој се испорачува рерната
Решетка со заден и страничен граничник: 1 парче
Емајлиран плех (20 mm): 2 парчиња
Длабок емајлиран плех (40 mm): 1 парче
Телескопски водилки за плехови

Приклучување на напон
Напон (V): 220-240 V
Приклучна моќ (W): 3000 W
Осигурувач (A): 13 A
Фрекфенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Tip rerne

Термовентилирачка

Estetika smeg

Linea

Konstrukcija rerne

Стандардна 60 x 60

Ciscenje rerne

Пиролитичко

Boja

Хром, Црна

Dizajn rerne

Модерен

Vrsta rerne

Електрична рерна

Proizvodaci

Smeg