Програми /Функции
Број на функции: 9
Функции на самочистење на рерната: Пиролиза / Пиролиза eco
Начин на печење: Термовентилационо
Останати функции: Количинско одмрзнување, Временско одмрзнување, Ферментација, Šabat

Ракување со рерната
Дисплеј: Приказ на компактен LCD дисплеј
Контролни рачки

Опции
Опции за подесување на време: Одложен старт и автоматско подесување за крај на печењето
Звучен аларм за крај на печењето
Временски тајмер
Опција за печење со помала ангажирана ел.моќ енергија
Заклучување на командите заради спречување неправилна работа
Останати опции: Одржување топло, ECO светло
Брзо предгревање
Минимална температура: 30 °C
Максимална температура: 280 °C

Технички карактеристики
Материјал на внатрешноста: Ever clean емајл
Нето зафатнина на внатрешноста на рерната: 70 l.
Бруто зафатнина на рерната: 79 l.
Број на нивоа на печење: 5
Тип на носачи на преградите: Метални шини
Кровен капак
Број на светилки: 1
Тип на светилки: Халогени
Моќ на светилките: 40 W
Светилките се уклучуваат со отварање на вратата на рерната
Внатрешноста на вратата на рерната потполно од стакло
Можно е вадење на внатрешниот дел на вратат на рерната
Грејачите се исклучуваат со отварање на вратата
Систем на ладење на рерната: со тангенцијален вентилатор

Прибор со кој се испорачува рерната
Решетка со одбојник: 1 парче
Длабок емајлиран плех (40 mm): 1 парче

Приклучување на напон
Напон (V): 220-240 V
Приклучна моќ (W): 3000 W
Осигурувач (A): 13 A
Фрекфенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Tip rerne

Термовентилирачка

Vrsta rerne

Електрична рерна

Konstrukcija rerne

Стандардна 60 x 60

Ciscenje rerne

Пиролитичко

Boja

Inox

Dizajn rerne

Модерен

Estetika smeg

Selection

Proizvodaci

Smeg