Естетика:

 • Retro stil 50-ти
 • Телото на блендерот од лиен алуминиум обоен со прашкаста боја
 • Заоблен ротирачки прекинувач за контрола на апаратот од нерѓосувачки челик,осветлен

Технички карактеристики:

 • Садот на блендерот со зафатнина 1,5 l од Tritan без бисфенола
 • Прозирен капак со чашка за мерење
 • Двострани ножеви кои можат да се отстранат
 • Блокада на уклучување на подигнат сад
 • Заштита на моторот од преоптоварување
 • Мотор со функција “лесен почеток”
 • Самонамотувачки кабел
 • Нелизгачки ногарки
 • Моќ 800 W

Функции:

 • 4 брзини (Максимално 18000 вртежи во минута)
 • 3 претходно подесени програми: smoothie, ice crush, pulse

Општи карактеристики:

 • Димензии В x Ш x Д 397 x 197 x 163 mm
 • Нето маса 4,37 Kg
 • Максимална должина на кабел 1 m

Напојување:

 • Напон 220240 V / 50 Hz
Težina 4,5 kg
Dimenzii 28 × 24 × 35 cm
Boja

Мултиколор

Estetika smeg

50's Retro style

D&G Seria

Divina Cucina

Proizvodaci

Smeg

Tip blendera

мак. 1,5 l.