Соковник за споро цедење Cold Press Slow juicer, 50’s Retro Stil 50-ти

 • Телото и сливникот изработени од пластична маса
 • Прекинувачки заоблен лост за активација и реверзибилна работа од нерѓосувачки челик

Технички карактеристики

 • Технологија на споро цедење – Cold Press – ‘Slow Squeezing Technology’ (SSTTM)
 • Ротации-број на вртежи во минута: 43 в/min
 • Подесување на густината на цедење на сокот
 • Сад за собирање на сок со зафатнина 500 ml произведена од материјал TRITANTM-
 • “Полжавот” за цедење и четкичките на ротационото сито произведени од материјал ULTEMTM*
 • Четките на ротационото сито со 4 силиконски четкички за потполно чист цеден сок
 • Функција за реверзибилен начин на работа
 • Моќ: 150 W
 • Анти-лизгачки ногарки
 • Нето маса: 7.2 Kg

*Ultem е заштитено трговско име на компанијата SABIC

Прибор вклучен во испораката

 • 2 сита (фино и грубо)
 • 1 алатка за ставање
 • 1 сад за сок (1 L)
 • 1 контејнер за пулпа (1.6 L)
 • 2 четки за чистење
 • 1 книга со 12 рецепти и препораки за подготовка на Cold Press сокови

Општи информации

Димензии (Длабочина x Ширина x Висина): 269.6 x 170.6 x 412.6 mm

Boja
Estetika smeg
Proizvodaci