Програми /Функции
Број на функции: 9
Функции на самочистење на рерната: Пиролиза / Пиролиза eco

Ракување со рерната
Дисплеј: Аналоген часовник
Декоративни детали: Месинг

Опции
Опции за подесување на време: Одложен старт и автоматско подесување за крај на печењето
Звучен аларм за крај на печењето
Временски тајмер
Брзо предгревање
Минимална температура: 50 °C
Максимална температура: 280 °C

Технички карактеристики
Материјал на внатрешноста: Ever clean емајл
Нето зафатнин на внатрешноста на рерната: 65 l.
Бруто зафатнина на рерната: 79 l.
Број на нивоа на печење: 5
Тип на носачи на преградите: Метални шини
Број на светилки: 2
Тип на светилки: Халогени
Моќ на светилките: 40 W
Светилките се уклучуваат со отварање на вратата на рерната
Внатрешноста на вратата на рерната потполно од стакло
Можност за вадење на внатрешниот дел на вратата на рерната
Грејачите се исклучуваат со отварање на вратата
Систем на ладење на рерната: со тангенцијален вентилатор
Врата на рерната: Ладна врата
Soft Close механизам за лесно затворање на вратата

Прибор со кој се испорачува рерната
Решеткаста полица за плех: 1 парче
Решетка со заден граничник: 2 парче
Длабок емајлиран плех (20 mm): 2 парчиња
Телескопски водилки за плехови кои се извлекуваат до крај: 2 сета
Ражен: 1
Pizza прибор: Рефракционен камен (заоблен без ракофат)
Капак лопатка

Приклучување на напон
Напон (V): 220-240 V
Приклучна моќ (W): 3000 W
Осигурувач (A): 13 A
Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Težina 50,3 kg
Dimenzii 67 × 64,5 × 64,8 cm
Tip rerne

Термовентилирачка

Estetika smeg

Cortina

Konstrukcija rerne

Стандардна 60 x 60

Ciscenje rerne

Пиролитичко

Boja

Антрацит, Антрацит & месинг

Dizajn rerne

Retro

Vrsta rerne

Електрична рерна

Proizvodaci

Smeg