Програми /Функции
Број на функции: 9
Функции на самочистење на рерната: Пиролиза / Пиролиза eco

Ракување со рерната
Дисплеј: Aналоген часовник
Декоративни детали: Сребрена боја

Опции
Опции за подесување на време: Одложен старт и автоматско подесување за крај на печењето
Звучен аларм за крај на печењето
Временски тајмер
Брзо предгревање
Минимална температура: 50 °C
Максимална температура: 280 °C

Технички карактеристики
Материјал на внатрешноста: Ever clean емајл
Нето зафатнина на внатрешноста на рерната: 65 l.
Бруто зафатнина на рерната: 79 l.
Број на нивоа на печење: 5
Тип на носачи на преградите: Метални шини
Број на светилки: 2
Тип на светилки: Халогени
Моќ на светилките: 40 W
Светилките се уклучуваат со отварање на вратата на рерната
Внатрешноста на вратата на рерната потполно од стакло
Можно е вадење на внатрешниот дел на вратат на рерната
Грејачите се исклучуваат со отварање на вратата
Систем на ладење на рерната: со тангенцијален вентилатор
Врата на рерната: Ладна врата
Soft Close механизам за лесно затворање на вратата

Прибор со кој се испорачува рерната
Решеткаста полица за плех: 1 парче
Решетка со заден граничник: 2 парче
Длабок емајлиран плех (40 mm): 2 парчиња
Телескопски водилки за плехови кои се извлекуваат до крај: 2 сета
Ражен: 1
Pizza прибор: Рефракционен камен (заоблен без ракофат)
Капак лопатка

Приклучување на напон
Напон (V): 220-240 V
Приклучна моќ (W): 3000 W
Осигурувач (A): 13 A
Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Težina 50,3 kg
Dimenzii 67 × 64,5 × 64,8 cm
Tip rerne

Термовентилирачка

Estetika smeg

Cortina

Konstrukcija rerne

Стандардна 60 x 60

Ciscenje rerne

Пиролитичко

Boja

Крем, Крем & месинг

Dizajn rerne

Retro

Vrsta rerne

Електрична рерна

Proizvodaci

Smeg