Ултра -брзи горилници

Носачи на садови од лиено железо со голема издржливост

Завршна обработка:Златна

Горилници:

Лево: 4000 W

Назад: 1650 W

Напред: 1050 W

Десно: 2550 W

Сигурносни вентили

Управување од предна страна

Боја на рачки: Златна

Напон (V): 220-240 V

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Пратечки прибор: Сет месингани рачки

Tip ivice

Standardna

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

4

Sirina ploce

60

Boja

Бела, Бела & златна

Proizvodaci

Smeg

Estetika smeg

Colonial