Ултра-брзи горилници

Носачи на садови од лиено железо со голема издржливост

Завршна обработка:Старо сребро

Горилници:

Лево: 3900 W

Назад: 1650 W

Напред: 1050 W

Десно: 2550 W

Сигурносни вентили

Управување од предна страна

Боја на рачки: Сребрена

Напон (V): 220-240 V

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Tip ivice

Standardna

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

4

Sirina ploce

60

Boja

Антрацит, Антрацит & сребро

Proizvodaci

Smeg

Estetika smeg

Cortina