Ултра-брзи горилници

Носачите на садови од лиено железо со голема издржливост

Горилници:

Напред лево: 1050 W

Назад лево: 2550 W

Централен: 5000 W

Назад десно: 1650 W

Напред десно: 1650 W

Сигурносни вентили

Ракување од предна страна

Алуминиумски модерни горилници

Ротационен прекинувач од нерѓосувачки челик

Напон (V): 220-240 V

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Tip ivice

Standardna

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

5

Sirina ploce

75

Boja

Крем

Proizvodaci

Smeg

Estetika smeg

Victoria