Носачите на садови од нерѓосувачки челик со титаниумски премаз

Плочасти горилници

Завршна обработка:Брусен нерѓосувачки челик

Начин на подесување: Контролни рачки

Автоматско вклучување

Горилници:

Напред лево – мал горилник: 1000 W

Назад лево – експрес: 2800 W

Напред десно – полу-експрес: 1600 W

Назад десно – полу-експрес: 1600 W

Сигурносни вентили

Ракување од предна страна

Боја на рачките: Inox

Напон (V): 220-240 V

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz

Tip ivice

Ultra-low вградување

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

4

Sirina ploce

60

Boja

Inox

Estetika smeg

Dolce Stil Novo

Proizvodaci

Smeg