Плоча за готвење

5 зони за готвење
Предна десна: : Ø 175mm, 1.3 kW ( со booster 1.4 kW)
Задна десна: Ø 215mm, 2.3 kW (со booster 3.0 kW)
Централна: Ø 265mm, 2.3 kW ( со booster 3.0 kW)
Предна лева: Ø 175mm, 1.3 kW ( со booster 1.4 kW)
Задна лева: Ø 215mm, 2.3 kW ( со booster 3.0kW)
Индикатор за преостаната топлина
Вкупна моќ на загревање: 19.5 kW
Сигурносна блокада на управување

Главна рерна

Број на функции: 6
Температура: 50° C – 260° C
Нето зафатнина: 61 l
Вратата се отвара на страна
Програмобилен дигитален часовник
Систем на ладење: тангенцијален
Можност за гриловање во рерната со затворена врата
4 нивоа на печење
Внатрешноста на рерната од емајлиран челик кој лесно се одржува
Вратата на рерната со тројно стакло
Функција на чистење: Vapor Clean
Светло: 1

Помошна рерна

Број на функции: 5
Температура: 50° C – 260° C
Нето зафатнина: 61 l
Систем на ладење: тангенцијален
Можност за гриловање во рерната со затворена врата
4 нивоа на печење
Внатрешноста на рерната од емајлиран челик кој лесно се одржува
Вратата на рерната со тројно стакло
Функција на самочистење: Vapor Clean
Светло: 1

Грил рерна

Број на функции: 1
Температура: 50° C – 260° C
Бруто зафатнина: 41 l
Нето зафатнина: 36 l
Систем на ладење: тангенцијален
Можност за гриловање во рерната со затворена врата
Варијабилен грил со максимална моќ 2.7kW
2 нивоа за гриловање
Светло: 1 (25W)

Фиока за одложување

Прибор

Плех 40 mm длабочина: 3
Грил решетка: 2
Хромирани полици: 5
Телескопски носачи: 2

Приклучување на напон

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz
Осигурувач (A): 37 A
Напон I: 220-240 V
Напон II: 380-415 V
Приклучна моќ: 19500 W

Tip ploce za kuvanje

Индукциона плоча

Sirina sporeta

110

Broj kuvajucih mesta

5

Boja

Црна

Estetika smeg

Victoria

Proizvodaci

Smeg