Нерѓосувачки челик: AISI 304

Завршна обработка: Брусен челик

Носачите на садови од лиено железо и емајлирани капаци за горилниците

Електронско палење

Сигурносни вентили со ултра-брза термичка заштита

Горилници:

Горилник со двојна круна: 1 x 5.000 W

Вкупна моќ: 5.000 W

Q4 ивици на плочата:

Тип на изрез на работната површина: Q4

Димензии на плочата: 450 x 520 mm

Вградна длабочина: 61 mm

Изрез на работната површина: 430 x 480 mm

Додатокот 2 може да се користи со овој модел на плоча.

Моделот се испорачува со држач за Wok сад и подметач од лиено железо.

Tip ivice

Q4 ивица на садоперот

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

1

Sirina ploce

45

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Proizvodaci

Foster

Eestetika foster

S4000, S4000 Domino