Плоча за готвење

7 зони за готвење
Лево: 4200 W
Предна лева: 1000 W
Задна лева: 2900 W
Предна централна: 2900 W
Задна централна: 1000 W
Предна десна: 1800 W
Задна десна: 1800 W
Мат црни емајлирани капаци за горилниците
Носачите на садови од лиено железо
Сигурносни вентили
Една подлога од лиено железо за вок сад

Главна рерна

Бруто зафатнина: 68 l
Ладење на рерната со тангенцијален вентилатор
Можност за гриловање во рерната со затворена врата
Електронско палење на гасната плоча
Електронски тајмер за почеток и крај на печењето
Звучен аларм
Функција на самочистење: Vapor Clean
Вратата се отвара на страна
Температура на печењето: од 50°C до 260°C
Осветлување: 1 халогена сијалица, моќ 40 W
Странични метални носачи за печење на 4 нивоа
Електричен грил
Внатрешното стакло се вади за чистење
Сигурносни вентили
Плех 40 mm длабочина: 1
Грил решетка: 1
Решеткаста полица со заден граничник: 2

Помошна рерна

Бруто зафатнина: 68 l
Ладење на рерната со тангенцијален вентилатор
Можност за гриловање во рерната со затворена врата
Температура на печењето: од 50°C до 260°C
Осветлување: 1 халогена сијалица, моќ 40 W
Странични метални носачи за печење на 4 нивоа
Електричен грил
Плех 40 mm длабочина: 1
Грил решетка: 1
Решеткаста полица со заден граничник: 2

Грил рерна

Бруто зафатнина: 41 l
Neto zapremina: 36 l
Ладење на рерната со тангенцијален вентилатор
Температура на печењето: од 50°C до 260°C
Осветлување: 1 светилки, моќ 25 W
Електричен грил
Странични метални носали за печење на 2 нивоа
Вратата се отвара на страна
Можност за гриловање во рерната со затворена врата

Фиока за одложување

Приклучување на напон

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz
Осигурувач (A): 37 A
Напон I: 220-240 V
Напон II: 380-415 V
Приклучна моќ: 8400 W
Приклучување на гас: 15600 W

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Sirina sporeta

110

Broj kuvajucih mesta

7

Boja

Inox

Estetika smeg

Victoria

Proizvodaci

Smeg