Нерѓосувачки челик: AISI 304 дебелина 1 mm

Димензии на лево корито: 340 x 400 x 180 mm

Димензии на десно корито: 147 x 296 x 150 mm

Пречник на заоблени агли на корито: 50 cm

Се ипорачува со: сито со сливници 3” ½, прелив, жабици за монтажа и сифон со приклучок за машина за миење садови

Tip ivice

Подграден

Strana sudopere

Лева

Boja

Inox

Broj korita sudopere

1,5

Dubina sudopere

18

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

60

Proizvodaci

Smeg