Раб кој спречува прелевање

Пречник на заоблени агли на секое корито: 15 mm

Димензии на секое корито: 340 x 400 x 200 mm

Се испорачува со: одвод, жабици за монтажа и сифон со приклучок за машина за миење на садови

 

Tip ivice

Подграден

Strana sudopere

Десна, Лева

Boja

Inox

Broj korita sudopere

2

Dubina sudopere

20

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

90

Proizvodaci

Smeg