Раб кој спречува прелевање

Пречник на заоблени агли на корито: 15 mm

Димензии на корито: 180 x 340 x 156 mm

Се испорачува со: одвод и жабици за монтажа

 

Tip ivice

Подграден

Boja

Inox

Broj korita sudopere

1

Dubina sudopere

14

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

45

Proizvodaci

Smeg