Антибактериска

Произведен од композитен гранит со засилена отпорност на гребење

Бордура ширина 10 mm

Димензии на корито: 720 x 400 x 210 mm

Припремен отвор за славина

Се испорачува со: oдвод, жабици за монтажа и сифон со приклучок за машина за миење на садови

Tip ivice

Standardna

Boja

Екстра црна

Broj korita sudopere

1

Dubina sudopere

22

Materijal sudopere

Композитен гранит

Sirina korpusa sudopera

80

Proizvodaci

Smeg