Карактеристики

Бучава: 34 dB
Бруто зафатнина, вкупно: 330 l

Ракување и контрола

LCD дисплеј
Број на температурни зони: 2
Сигнал за известување за отворена врата: оптички и звучен

Вински кабинет

Начин на ладење:динамичко
Максимален број на шишиња 0,75 l, тип Bordeaux: 98
Температура на вискиот кабинет: од 6°C до 18°C
Осветлување: LED осветлување
Број на фиксирани полици: 1
Број на подесливи полици: 6
Стаклена врата

Димензии на апаратот:

Висина: 178 cm
Ширина 60 cm
Длабочина: 54 cm

Konstrukcija

Вграден

Strana otvaranja vrata

од десно кон лево

Sirina vinskog kabineta

60

Zapremina vinskogkabineta

325

Ugradna visina korpusa

178

Proizvodaci

Smeg