Карактеристики

Класа eнергетска eфикасност : G
Бучава: 42 dB(D)
Бруто зафатнина, вкупно: 414 l

Ракување и контрола

LED дисплеј
Број на температурни зони: 2
Сигнал за известување за отворена врата: оптички и звучен

Вински кабинет

Начин на ладење:динамичко
Максимален број на шишиња 0,75 l, тип Bordeaux: 198
Температура на винскиот кабинет: од 5°C до 22°
Осветлување: LED осветлување
Број на фиксирани полици: 1
Број на подесливи полици: 5
Број на склопливи полици: 1
Стаклена врата

Димензии на апаратот:

Висина: 185 cm
Ширина: 60 cm
Длабочина: 65 cm

Konstrukcija

Слободностоечки

Strana otvaranja vrata

од десно кон лево

Sirina vinskog kabineta

60

Zapremina vinskogkabineta

368

No temp zone

2 темп. зони

Proizvodaci

Smeg