Нерѓосувачки челик: AISI 304 дебелина 1 mm

Завршна обработка: Брусен челик

Димензии на коритото: 150 x 300 x 150 mm (висина)

Димензии на садоперот: 170 x 320 mm

Тип на изрез на работната површина: подградно вградување

Одвод на садоперот: 3,5 инчи

Tip ivice

Подграден

Dubina sudopere

15

Broj korita sudopere

1

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

30

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Eestetika foster

Big Bowl

Proizvodaci

Foster