Нерѓосувачки челик: AISI 304

Завршна обработка: Брусен челик

Димензии на коритото: 450 x 400 x 195 mm (висина)

Димензии на садоперот: 550 x 500 mm

Тип на изрез на работната површина: подградно вградување

Одвод на садоперот: 3,5 инчи

Tip ivice

Подграден

Dubina sudopere

19.5

Broj korita sudopere

1

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

60

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Eestetika foster

Big Bowl Soft

Proizvodaci

Foster