Нерѓосувачки челик: AISI 304 дебелина 1 mm

Завршна обработка: Брусен челик

Димензии на коритото: 730 x 440 x 210 mm (висина)

Димензии на садоперот: 816 x 524 mm

Тип на изрез на работната површина: подградно вградување

Одвод на садоперот: автоматски 3,5 inča

T и Z додатоците за садопери може да се користат исклучиво со L2 даската за сечење.

Tip ivice

Подграден

Dubina sudopere

21

Broj korita sudopere

1

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

80

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Eestetika foster

Tornado

Proizvodaci

Foster