Нерѓосувачки челик: AISI 304

Завршна обработка: Брусен челик

Димензии на секое корито: 362 x 400 mm (висина)

Димензии на садоперот: 790 x 430 mm

Тип на изрез на работната површина: подградно вградување

Одвод на садоперот: 3,5 инчи

Tip ivice

Подграден

Dubina sudopere

17

Broj korita sudopere

2

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

80

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Eestetika foster

Elettra

Proizvodaci

Foster