Број на нивоа за моќ на готвење: 9

Powerboost

Електронско програмирање

Контрола на допир

Независен тајмер

Безбедносно заклучување

Вкупна моќ: 3.400 W

Зони за готвење:

Напред: Ø 160 mm – 1.400 W

Назад: Ø 200 mm – 1.400 W – со powerbooster 2000 W

Приклучување на напон:

Монофазен приклучок (V): 230V˜1P N

Фреквенција на напон (Hz): 50-60 Hz

Вградување:

Тип на изрез на работната површина: flat-edge / flush-mount

Димензии на плочата: 290 x 520 mm

Вградна длабочина: 53 mm

Tip ivice

SF Коса ивица

Tip ploce za kuvanje

Индукциона плоча

Broj kuvajucih mesta

2

Sirina ploce

28

Boja

Црна

Proizvodaci

Foster

Eestetika foster

Elettra