Завршна обработка: хромирана

Пречник на отворот за вградување на славината: Ø 35 mm

Димензии на постоље: 60 mm

Агол на ротирање: 180°

Максимална дебелина на работна плоча: 50 mm

Керамички дискови

Вклучена зајакната плоча

Slavina

Со туш глава

Boja

Хром

Proizvodaci

Foster