Нерѓосувачки челик: AISI 304

Завршна обработка: Брусен челик

Носачите на садови од лиено железо и емајлирани капаци за горилниците

Електронско палење

Сигурносни вентили со ултра-брза термичка заштита

Горилници:

Мал горилник: 1 x 1.100 W

Полу-експрес: 2 x 1.750 W

Горилник со тројна круна: 1 x 3.000 W

Вкупна моќ: 7.600 W

Стандардно вградување:

Тип на изрез на работната површина: стандардно вградување

Димензии на плочата: 590 x 500 mm

Вградна длабочина: 57 mm

Изрез на работната површина: 560 x 480 mm

Tip ivice

Standardna

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

4

Sirina ploce

60

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Proizvodaci

Foster

Eestetika foster

KS