Емајлиран челик

Завршна обработка: Aнтрацит

Носачите на садовите од лиено железо и емајлирани капаци за горилниците

Електронско палење

Сигурносни вентили со ултра-брза термичка заштита

Горилници:

Мал горилник: 1 x 1.100 W

Полу-експрес: 3 x 1.750 W

Горилник со тројна круна: 1 x 3.800 W

Вкупна моќ: 10.150 W

Стандардно вградување:

Тип на изрез на работната површина: стандардно вградување

Димензии на плочата: 790 x 500 mm

Вградна длабочина: 51 mm

Изрез на работната површина: 770 x 480 mm

Моделот се испорачува содржач за Wok сад.

Tip ivice

Standardna

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

5

Sirina ploce

79

Finish

Емајлиран челик

Boja

Антрацит

Proizvodaci

Foster

Eestetika foster

KS, KS Colour