Нерѓосувачки челик: AISI 304

Завршна обработка: Брусен челик

Носачи на садови од лиено железо и емајлирани капаци за горилници

Електронско палење

Сигурносни вентили со ултра-брза термичка заштита

Горилници:

Мал горилник: 1 x 1.100 W

Полу-eкспресен: 3 x 1.750 W

Горилник со тројна круна: 1 x 3.800 W

Вкупна моќ: 10.150 W

Стандардно вградување:

Тип на изрез на работна површина: стандарднао вградување

Димензии на плоча: 790 x 500 mm

Вградна длабочина: 51 mm

Изрез на работна површина: 770 x 480 mm

Моделот се испорачува со држач за Wok сад.

Tip ivice

Standardna

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Broj kuvajucih mesta

5

Sirina ploce

79

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Proizvodaci

Foster

Eestetika foster

KS