Нерѓосувачки челик: AISI 304 дебелина 1 mm

Завршна обработка: Брусен челик

Димензии на корито: 80 x 40 x 20 cm (висина)

Димензии на садопер: 864 x 464 mm

Тип на изрез на работна површина: flush-mount

Одвод на садоперот: 3,5 инчи

T, T1, T2 и Z, Z2 додатоците за садопери можат да се користат исклучиво со L3 даската за сечење.

Tip ivice

Standardna, Насаден, Рамно вградување

Dubina sudopere

20

Broj korita sudopere

1

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

90

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Eestetika foster

Quadra

Proizvodaci

Foster