Нерѓосувачки челик: AISI 304 дебелина 1 mm

Завршна обработка: Брусен челик

Димензии на корито: 71 x 40 cm

Димензии на садопер: 839 x 479 mm

Изрез на работна површина: 819 x 459 mm

Тип на изрез на работна површина: flat-edge

Одвод на садопер: aвтоматски 3,5 инчи

T, T1, T2 и Z, Z2 додатоците за садопери можат да се користат исклучиво со L3 даската за сечење.

Tip ivice

SF Коса ивица, Standardna, Насаден

Dubina sudopere

21

Broj korita sudopere

1

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

90

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Eestetika foster

Quadra

Proizvodaci

Foster