Нерѓосувачки челик: AISI 304

Завршна обработка: Брусен челик

Димензии на коритото: 240 x 340 x 170 mm (висина)

Димензии на садоперот: 290 x 500 mm

Изрез на работната површина: 270 x 480 mm

Тип на изрез на работната површина: стандардно вградување

Одвод на садоперот: 2 инчи

Tip ivice

Standardna

Dubina sudopere

17

Broj korita sudopere

1

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

30

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Eestetika foster

S1000

Proizvodaci

Foster