Нерѓосувачки челик: AISI 304 дебелина 1 mm

Завршна обработка: Брусен челик

Димензии на коритото: 710 x 400 x 245 mm (висина)

Димензии на садоперот: 860 x 520 mm

Изрез на работната површина: 840 x 500 mm

Тип на изрез на работната површина: Q4

Одвод на садоперот: автоматски 3,5 инчи

L4 додатокот може да се користи со овој модел на садопер.

Tip ivice

Q4 ивица на садоперот, Standardna, Насаден

Dubina sudopere

24.5

Broj korita sudopere

1

Materijal sudopere

Челик

Sirina korpusa sudopera

90

Finish

Брусен челик

Boja

Inox

Eestetika foster

Triplo Invaso

Proizvodaci

Foster