Плоча за готвење

6 места за готвење
Предна лева: 1800 W
Задна лева: 3900 W
Предна централна: 1050 W
Задна централна: 1800 W
Предна десна: 3900 W
Задна десна: 3200 W
Мат црни емајлирани капаци за горилниците
Носачите на садови од лиено железо
Сигурносни вентили
Една подлога од лиено железо за vok сад

Главна рерна

Бруто зафатнина: 68 l
Ладење на рерната со тангенцијален вентилатор
Можност за гриловање во рерната со затворена врата
Електронско палење на гасни плочи
Електронски тајмер за почеток и крај на печење
Звучен аларм
Функција на самочистење: пиролитичко
Вратата се отвара на страна
Температура на печење: од 50°C до 250°C
Осветлување: 1 халогена сијалица, моќ 40 W
Бочни метални носачи за печење на 4 нивоа
Електричен грил
Внатрешното стакло се вади за чистење
Сигурносни вентили
Плех 40 mm длабочина: 1
Плех 20 mm длабочина: 1
Каталитички плочи: 3
Грил решетка: 1
Решеткаста полица со заден граничник: 2

Помошна рерна

Бруто зафатнина: 39 l
Ладење на рерната со тангенцијален вентилатор
Можност за гриловање во рерната со затворена врата
Температура на печење: од 50°C до 250°C
Осветлување: 1 халогена ламба, моќ 25 W
Бочни метални носачи за печење на 4 нивоа
Електричен грил
Голем плех: 1
Грил решетка: 1
Решеткаста полица со заден граничник: 1
Сет за ражен: 1

Фиока за одложување

Приклучување на напон

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz
Осигурувач (A): 23 A
Напон I: 220-240 V
Напон II: 380-415 V
Приклучна моќ: 5300 W
Приклучување на гас: 16050 W

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Sirina sporeta

100

Broj kuvajucih mesta

6

Boja

Inox

Estetika smeg

Classic

Proizvodaci

Smeg