Плоча за готвење

6 места за готвење
Предна лева: 2900 W – брза
Задна лева: 1800 W
Предна централна: 2900 – брза
Задна централна: 1800 W
Предна десна: 4200 W – ултра брза со двоен прстен
Задна десна: 1000 W
Мат црни емајлирани капаци за горилниците
Мат црни емајлирани носачи за садови
Сигурносни вентили

Рерна

Зафатнина: 90 l
Ладење на рерната со тангенцијален вентилатор
Можност за гриловање во рерната со затворена врата
Електричен часовник за почеток и крај на печењето
Температура на печење: од 50°C до 250°C
Осветлување: 2 халогени сијалици
4 нивоа на печење
Внатрешноста на рерната од емајлиран челик кој лесно се одржува
Вратата на рерната со тројно стакло
Внатрешното стакло се вади за чистење
Звучен аларм
Електричен грил
Сигурносни вентили
Широк плех: 1
Решеткаста полица со заден граничник: 1
Подлога од лиено железо за vok сад

Приклучување на напон

Фреквенција на напон (Hz): 50 Hz
Осигурувач (A): 13 A
Напон: 220-240 V
Приклучна моќ: 2900 W

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Sirina sporeta

90

Broj kuvajucih mesta

6

Boja

Антрацит

Estetika smeg

Cortina

Proizvodaci

Smeg