Плоча за готвење

6 зони за готвење
Предна лево: ултра брза – 4200 W
Задна лево: 1000 W
Предна централна: 1000 W
Задна централна: 1800 W
Предна десна: 1800 W
Задна десно: брза – 3000 W
Носачите на садови од лиено железо
Подлога од лиено железо за вок сад

Рерна

Зафатнина: 129 l
Чистење на рерната: пиролиза
Ладење на рерната со тангенцијален вентилатор
Можност за гриловање во рерната со затворена врата
Електричен часовник за почеток и крај на печењето
Температура на печењето: од 50°C до 260°C
Осветлување: 2 халогени ламби
Ладна врата
5 нивоа на печење
Внатрешноста на рерната од емајлиран челик кој лесно се одржува
Вратата на рерната со четвороструко стакло
Внатрешното стакло се вади за чистење
Звучен аларм
Електричен грил
Сигурносни вентили
Грил решетка: 1
Решеткаста полица со заден граничник: 2
Плех 40 mm длабочина: 1
Телескопски шини со делимично извлекување: 1

Приклучување на напон

Фреквенција на напон(Hz): 50/60 Hz
Осигурувач (A): 18 A
Напон: 220-240 V
Приклучна моќ : 4000 W

Tip ploce za kuvanje

Плинска плоча

Sirina sporeta

90

Broj kuvajucih mesta

6

Ciscenje rerne

Пиролитичко

Boja

Портокалова

Proizvodaci

Smeg

Estetika smeg

Portofino