Дизајн

Нерѓосувачки челик и стакло,црна боја
Тип на загревање: движење на топол воздух

Програми /Функции

Одржување топло
Загревање јадења
Повторно загревање
Одмрзнување

Технички карактеристики

Механизам за отворање на вратата: Push-pull
Температура на загревање: од 30 °C – 80 °C
Максимална дозволена тежина за загревање: 15 kg

Boja

Црна

Estetika smeg

Linea

Proizvodaci

Smeg