Дизајн

Нерѓосувачки челик и стакло, Stopsol
Тип на загревање: движење топол воздух

Програми /Функции

Одржување топло
Загревање јадења
Повторно загревање
Одмрзнување

Технички карактеристики

Механизам за отворање на вратата: Push-pull
Температура на загревање: од 30 °C – 80 °C
Максимална дозволена тежина за загревање: 15 kg

Boja

Stopsol

Estetika smeg

Linea

Proizvodaci

Smeg