Дизајн

Нерѓосувачки челик и стакло, Stopsol

Програми /Функции

Вакуумирање на храна во садови
Презервација на намирници
“Chef” функција за маринади и инфузии

Технички карактеристики

Механизам за отворање на вратата: Push-pull
Материјал на основата: Нерѓосувачки челик
Материјал на капакот: Калено стакло со рамка
Агол на отворање на капакот: 65 ° /- 3°
Уред за стабилизација на фиоката
Максимална дозволена тежина за вакуумирање: 15 kg
Капацитет: 6,5 l
Вакуум кој се постигнува: 2 – 10 milibari (99,9%)
Сигурносен неповратен вентил
Сензор на вакуумот: Да,прецизност 10 milibari

Прибор со кој фиоката се испорачува
Вреќички за чување храна
Вреќички за sous-vide готвење

Приклучување на напон

Приклучна моќ (W): 230 W
Напон (V): 220 – 240 V
Осигурувач (A): 1 A
Фреквенција на напонот (Hz): 50 – 60 Hz

Boja

Stopsol

Estetika smeg

Linea

Proizvodaci

Smeg