Дизајн

Нерѓосувачки челик отпорен на допир на прсти

Програми /Функции

Вакумирање на храна во садови
Вакуумирање на намирници
“Chef” функција за маринади и инфузии

Технички карактеристики

Механизам за отварање на вратата: Push-pull
Материјал на основата: Нерѓосувачки челик
Материјал на капакот: Калено стакло со рамка
Агол на отворање на капакот: 65 ° /- 3°
Уред за стабилизација на фиоката
Максимално дозволена тежина за вакуумирање: 15 kg
Капацитет: 6,5 l
Вакуум кој се постигнува: 2 – 10 milibari (99,9%)
Сигурносен неповратен вентил
Сензор на вакуумот: Да,прецизност 10 milibari

Прибор со кој се испорачува фиоката
Вреќички за чување храна
Вреќички sous-vide готвење

Приклучување на напон

Приклучна моќ (W): 230 W
Напон (V): 220 – 240 V
Осигурувач (A): 1 A
Фреквенција на напон (Hz): 50 – 60 Hz

Boja

Inox

Estetika smeg

Classic

Proizvodaci

Smeg