Дизајн

Црна боја, детали од бакар

Програми /Функции

Вакумирање на храна во садови
Презервација на намирници
“Chef” Функција за маринади и инфузии

Технички карактеристики

Механизам за отварање на врата: Push-pull
Материјал на основа: Нерѓосувачки челик
Материјал на капак: Калено стакло со рамка
Агол на отварање на капакот: 65 ° /- 3°
Уред за стабилизирање на фиоката
Максимално дозволена тежина за вакумирање: 15 kg
Капацитет: 6,5 l
Вакуум кој се постигнува: 2 – 10 milibari (99,9%)
Сигурносен неповратен вентил
Сензор на вакуумот: Да, прецизност 10 milibari

Прибор со кој фиоката се испорачува
Врекички за чување храна
Врекички за sous-vide готвење

Приклучување на напон

Приклучна моќ (W): 230 W
Напон (V): 220 – 240 V
Осигурувач (A): 1 A
Фрекфенција на напон (Hz): 50 – 60 Hz

Boja

Црна

Estetika smeg

Dolce Stil Novo

Proizvodaci

Smeg